Прокуратура вимагає передати школі-інтернату земельну ділянку площею 2 га

Опубліковано:
8 Вересня, 2015 о 17:10

Суд задоволив позов, пред’явлений в інтересах місцевої школи-інтернату, та ухвалив скасувати протиправне рішення органу місцевого самоврядування, на підставі якого навчальному закладу відмовлено у наданні в постійне користування землю площею 2 га.

 



 

Встановлено, що у жовтні 2014 року Бережанська міська рада на сесії прийняла рішення, яким безпідставно відмовила Бережанській обласній комунальній загальноосвітній школі-інтернату в оформленні за нею права постійного користування земельною ділянкою площею 2 га для обслуговування будівель та спортивного майданчика.

 

Цим розпорядчим документом місцевий орган самоврядування порушив права та законні інтереси навчального закладу на достатню матеріально-технічну базу для організації навчального процесу.

 

У зв’язку з цим, прокурор району вступив у адміністративну справу на стороні інтернатної установи та підтримав позов про визнання вищевказаного рішення органу місцевого самоврядування протиправним та його скасування.   

 

Бережанський районний суд задоволив позовні вимоги в повному обсязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: