Прокуратура Тернопільщини судиться через земельні відносини

Опубліковано:
31 Серпня, 2015 о 17:45

Прокуратури Підгаєцького, Кременецького та Чортківського районів звернулися до суду з позовами щодо передачі у власність територіальних громад земельних ділянок площею понад 8 га та загальною вартістю понад 100 тис. грн. 

 



 

Встановлено, що органи місцевого самоврядування не вжили жодних заходів щодо переведення у комунальну власність сільських рад 3-ох земельних ділянок, власники яких померли, а спадкоємців на зазначене майно за заповітом і за законом немає.

 

У зв’язку з цим, прокурори Підгаєцького, Кременецького та Чортківського районів пред’явили до місцевих судів позовні заяви про визнання спадщини відумерлою з метою подальшої передачі цих земель у власність територіальних громад.

 

На даний час Підгаєцький районний суд задоволив позов прокуратури району в повному обсязі та визнав відумерлою земельну ділянку площею 6 га та вартістю понад 80 тис. грн. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: