Працівники патрульної поліції проводять обстеження стану доріг у місті

Опубліковано:
5 Жовтня, 2016 о 11:53

У період з 3 до 23 жовтня працівники Управління патрульної поліції у місті Тернополі спільно з представниками міськради проводять осіннє обстеження експлуатаційного утримання дорожнього покриття автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів.

 



Особливу увагу під час огляду приділяють організації роботи щодо приведення вулично-шляхової мережі в безпечний для руху стан, а саме ліквідації ямковості, осідань, колійності узбіч, тротуарів, забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху, облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, забезпеченню нормативного освітлення наземних пішохідних переходів, облаштуванню технічними засобами регулювання дорожнього руху.

 

За результатами проведення огляду Управління патрульної поліції у місті Тернополі надасть відповідні вимоги власникам вулично-дорожньої мережі та забезпечить контроль за їх виконанням.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: