«Почистила» своїх, ще й спокусилася на чужих

Опубліковано:
24 Вересня, 2015 о 22:15

У вчиненні серії крадіжок правоохоронці підволочиської міліції підозрюють жительку Скорик. Обкрадала лиходійка не лише сусідів і мешканців навколишніх сіл, а й встигла «наслідити» на Житомирщині.


Начальник Підволочиського райвідділу міліції Андрій Купчак розповів, що підозрювана нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі. Довго від злодійської спокуси не втрималася. Правоохоронці встановили, що 32-річна підозрювана причетна щонайменше до п’яти фактів грабунків на території району, а ще кримінальне провадження щодо неї розпочато слідчими Любарського відділу міліції, що на Житомирщині. Також за фактом крадіжки.



 

У своєму рідному селі зловмисниця обікрала найближчого сусіда, запримітивши, як той ховає гроші у гаражі. Припильнувавши, коли чоловік вийшов з обійстя і залишив двері будови незамкненими, пробралася й викрала тисячу сімсот гривень. Від злодійки потерпів й інший сусід-пенсіонер. З його будинку горе-односельчанка поцупила двісті гривень.

 

Факти крадіжок, до яких може бути причетна раніше судима жителька Скорик, зареєстровані й у сусідніх населених пунктах. Міліціонери проводять перевірку, кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

 

Зі слів Андрія Купчака, до Любара, що на Житомирщині, підозрювана їздила провідувати свою подружку, з якою разом відбували термін покарання у виправному закладі. І не втрималися — теж спокусилася на чуже майно.

 

Кримінальне провадження щодо підозрюваної розпочато за статтею 185 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: