П’яні танкісти терористів точним ударом знищили власний склад боєприпасів

Опубліковано:
2 Вересня, 2015 о 20:06

Бойовики «ДНР» після прийняття неабиякої кількості спиртного вирішили обстріляти позиції українських військових з танка, проте потрапили в свій склад з боєприпасами.

 



Про це з посиланням на інформацію, отриману від очевидців надзвичайної події, повідомляє «Оборона Маріуполя».

 

«Вночі 27 серпня в районі с.Андріївка Старобешівського району бойовики «ДНР» після прийняття неабиякої кількості спиртного вирішили обстріляти позиції українських військових з танка. Однак, чи то через погану видимості, чи то через прийнятого алкоголю, половина боєкомплекту танка пішла в бік їх же складу з боєприпасами. Від вибухів у безпосередній близькості від складу детонували міни, які там зберігалися », – розповіли очевидці.

 

У результаті п’яного обстрілу, вибухнув весь боєкомплект для стрілецької зброї і артилерії, і склад бойовиків припинив своє існування.

 

«Феєрверк від вибухаючих боєприпасів спостерігався кілька годин», – уточнили місцеві жителі.

 

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 серпня артилерія сил АТО відповідним ударом «накрила» скупчення російсько-терористичних військ у районі Докучаєвська. У результаті «Ответки» почалася детонація боєприпасів.

 

Виживших окупантів вивозили до лікарні Старобешеве, де операційні працювали без перерви, всю ніч. Крім того більше 50 поранених бойовиків госпіталізували до лікарень Нововазовска.

 

За офіційною інформацією штабу АТО, в районі Докучаєвська, зокрема біля селища Стила, було знищено 80 тонн боєприпасів. Також знищений склад з боєприпасами терористів у селищі Петрівське. А в районі Тельманове сили АТО знищили скупчення військової техніки в кількості 15 бронемашин і три автомобілі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: