Особи, які знаходяться на обліку, прибиратимуть місто

Опубліковано:
19 Серпня, 2015 о 15:16

До свята Незалежності України, місто має бути  належним  чином прибране, прикрашене, обов’язково  потрібно навести  порядок навколо пам’ятних знаків та  місць поховань  видатних діячів  українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті – розповідає, інспектор Заліщицького районного підрозділу Чортківського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Оксана Маційовська.

 



З нагоди цього свята, співробітники Заліщицького районного підрозділу Чортківського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області спільно із Заліщицьким житлово-комунальним підприємством залучили  осіб,  які перебувають на обліку  в кримінально-виконавчої інспекції до прибирання  території  біля меморіалу пам’яті  воїнам за визволення України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: