Опалювальний сезон у Тернополі розпочнеться у понеділок, 10 жовтня

Опубліковано:
7 Жовтня, 2016 о 18:13

З 10 жовтня у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

 



Таке рішення було прийняте у зв’язку з останніми даними Українського Гідрометцентру. Зокрема, у найближчі дві доби буде спостерігатися суттєве зниження температури повітря до мінусового значення.  За прогнозами середньодобова температура буде менше, аніж +8 градусів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця 2016-го року в Тернополі облаштують ще 7 дитячих майданчиків

 

– У цьому році майже у 2,2 рази підняли вартість плати за послуги теплопостачання через зростання цін на природній газ, електроенергію та воду. Міська рада не може впливати на тариф, – каже міський голова. – Населення ще не відчуває підвищення тарифу, оскільки не отримувало рахунки. Тому я звертаюся до тернополян якомога швидше оформити субсидії ті, кому вона може бути нарахована, а інших прошу вчасно розраховуватися за спожиті послуги.

 

Тернополянам також варто знати, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають ЖЕКи. Днями буде підписано розпорядження міського голови про посилення контролю за роботою ЖЕКів та КП «Тернопільтеплокомуненерго», тому, якщо у тернополян будуть скарги на їх роботу, варто звертатися за телефоном 15-80.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: