Нові дитячі садочки відкриють у Тернополі

Опубліковано:
8 Червня, 2015 о 14:00

У Тернополі намагаються уникнути проблеми з влаштуванням дітей у дошкільні заклади. До вересня у Тернополі планують відкрити нові дитячі садочки.

 



Дві додаткові установи планують відкрити вже у вересні. Пишуть у групі соцмережі.

 

Садочок №4 з’явиться на вул. Київській 3а. Там дітей прийматимуть у 4 групи. Ще один дошкільний заклад №3 відкриють на вул. Юності. Він матиме 6 груп.

 

–         Ми здійснили підрахунки, проглянули записи електронної реєстрації діток в дошкільні навчальні заклади. Діти, котрі не зможуть потрапити в садки на мікрорайоні Дружба, а це – № 16, 18, 19, 13, зможуть влаштуватися у дошкільний заклад №3. Тобто, проблеми з влаштуванням дітей у садочки на Дружбі та Бамі бути не повинно, – пояснила Ольга Похиляк, начальник управління освіти та науки міськради.

 

Також відкриють групу в НВК №28 для  сліпих дітей. У Тернополі проживає 4 таких дошкільнят, пише сайт Тернопіль. Група буде змішаною. В ній навчатимуться і діти з вадами мови. Окрім цього, мають намір відкрити ще додаткові групи в 4 садках.

 

–  Минулого року відкрили 12 груп, а позаминулого –13. Це практично як 2 середні дошкільні заклади. Де ще були вільні приміщення орендовані, там максимально відкривали групи в мікрорайонах міста, – розповідає Ольга Похиляк.

 

На території усіх садочків міста з’являться ігрові майданчики. Побудувати їх планують до вересня. Встигли облаштувати лише 20 закладів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: