Нова поліція затримала міліціонерів, які намагалися підкинути наркотики підліткам

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 22:14

Патрульна поліція Києва затримала співробітників столичної міліції, які вимагали грошей у підлітків, погрожуючи підкинути наркотики.

 



Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, двоє 16-річних хлопців у стані алкогольного сп’яніння влаштували скандал з мешканцями будинку. Міліція затримала порушників і по дорозі до райвідділу для оформлення адмінпорушення правоохоронці, погрожуючи підкинути наркотики, вимагали зателефонувати батькам і попросити привезти по 10 тис. грн.

 

“Починають телефонувати… І один з пацанів імітує епілептичний припадок – починає задихатися… Машину зупиняють, випускають затриманого юнака віддихатися. Той, вискочивши з машини, щосили біжить до поліцейського автомобіля, що проїжджає повз, – кричить поліцейському: “Допоможіть – нам міліція підкидає наркотики”, – написав Аваков в Facebook.

 

За його словами, поліцейські затримали міліціонерів з наркотиками. “На стрімко тверезіючих від пережитого стресу підлітків – оформляють адміністративний протокол. І знову: телефонуйте батькам, нехай приїдуть і вас заберуть. Вранці оформіть протоколи щодо наркотиків, що вам підкидали”, – додав Аваков.

 

Читайте також: У Тернополі набір в поліцію розпочинається на Покрову

 

Після цього батьки відвезли підлітків, а поліцейський повідомив про подію начальнику райвідділу.

 

Аваков пообіцяв, що міліціонери будуть звільнені, і повідомив, що проти них вже ведеться кримінальне провадження.

 

“Райвідділ, про який йшлося, – один з перших на оновлення”, – підкреслив глава МВС.

 

Раніше в Подільському районі Києва міліція викликала патрульну поліцію для оформлення протоколу про управління автомобілем в стані алкогольного сп’яніння без водійських прав.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: