Більше п’яти хвилин слухали мешканці мікрорайону Дружба як тарабанять феєрверки. Де конкретно стріляли, наразі невідомо бо ж було відлуння.

 



Про бабахкання писали в фейсбуці. Такі розваги тернополяни засуджували бо ж в місті діє заборона (оскільки в країні війна — авт.). Та такі заборони, схоже, не для всіх. В Тернополі родичі сотень міщан воюють, чимало людей повернулись інвалідами чи загинули. Сюди переїхали сотні переселенців, які бачили жахіття війни. Але несвідомим людям, ці всі біди співвітчизників, схоже по барабану…

 

– Правоохоронці не отримували повідомлень від мешканців, щодо використання святкової піротехніки,- повідомили в центрі зв’язків з громадськістю обласної міліції. – Проте ми закликаємо людей повідомляти про такі випадки, оскільки діє заборона. Після таких повідомлень правоохоронці виїзджають на місце та встановлюють винуватців.

 

Закладам, які порушують цю заборону, нагадаємо, загрожує навіть заборона на нічний режим роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: