У Центрі підтримки підприємницьких ініціатив, створеного на базі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, відбувся інформаційний семінар з питань, що стосуються організації та провадження підприємницької діяльності, організований для осіб, які планують відкрити власний бізнес.

 



У семінарі взяв участь керівник громадської організації «Континіум» Володимир Бурий. Він ознайомив присутніх із законодавчими документами, які регулюють питання відкриття та провадження підприємницької діяльності; розповів про те, як визначитись з бізнес-ідеєю, скласти бізнес-план.

 

«Перед тим, як започаткувати бізнес, необхідно оцінити ринок, – зазначив пан Володимир. – До проблем, що їх розглядають у ході комплексного дослідження ринку, належать визначення місткості ринку та окремих його сегментів, кон’юнктурні та прогнозні дослідження обсягів збуту, аналіз практики діяльності конкурентів та ін.

 

Підприємець повинен бути фахівцем своєї справи і стратегом, вміти прогнозувати і планувати кожен свій день, бачити бізнес через рік».

 

Учасники семінару дізнались чимало необхідної інформації про організацію і ведення бізнесу, активно задавали питання щодо перспективних напрямків його розвитку у Тернополі, особливостей оподаткування, стратегічного планування, «підводних каменів» тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: