Голова райдержадміністрації В.Петровський та голова районної ради С.Кленик урочисто передали шкільний автобус для Нараївської ЗОШ І-ІІІст., який буде довозити школярів з сіл Нараївської сільської ради до вказаного навчального закладу.

 



У зв’язку з оптимізацією місцевих закладів освіти Бережанська районна рада прийняла рішення про припинення діяльності Нараївської ЗОШ І-ІІст. Виникла проблема з підвозом дітей, оскільки шкільний автобус був вилучений і переданий в зону АТО.

 

Перший заступник голови О.Валов провів велику роботу по підбору дешевого та якісного варіанту придбання шкільного автобуса. Такий автобус знайшли в м.Харкові. На його покупку були залучені кошти з районного бюджету та кошти  Нараївської сільської ради. Після певних фінансових та технічних процедур автобус доставлено з Харкова та передано на користування Нараївській ЗОШ І-ІІІст.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: