Надал піариться за гроші тернополян? (Фото)

Опубліковано:
19 Серпня, 2015 о 07:44

Бігборди з прихованою рекламою Сергія Надала, які нещодавно з’явилися у Тернополі, викликали хвилю насмішок і критики в інтернеті.

 



На банерах зображені тернополяни, котрі розповідають, за що люблять Тернопіль. При цьому згадуються ті об’єкти, які, вочевидь, ставить собі у заслугу діючий міський голова. Втім, піарники, котрі створювали рекламні макети, допустили ряд промахів. Зокрема, на одному з бігбордів місцевий спортсмен заявляє, що любить Тернопіль за новий екстрім-парк. При цьому ніякого “екстрім-парку” в місті наразі немає. Кепкують користувачі соцмереж і з неіснуючого бульвару “Данила Вишневецького”.

 

Втім, це лише “квіточки”. Днями хтось із спостережливих тернополян зауважив, що замовником розміщення бігбордів є підрозділ міськради – управління стратегічного розвитку. А отже, платила виготовлення банерів та оренду площин, найімовірніше, теж міськрада, відповідно, з міського бюджету. У такому випадку виходить, що перед виборами Сергій Надал піариться за кошти громади Тернополя. Закономірно, що це викликало хвилю обурення серед містян.

 

Додамо, що за підрахунками користувача “Фейсбуку” Данила Навального, реклама Надала обійшлася місту у майже 200 тисяч гривень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: