Два злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи задокументували впродовж тижня правоохоронці Чортківського райвідділу внутрішніх справ. Працівники міліції викрили двох мешканців району, які вчинили розпусні дії відносно малолітніх дітей.

 



Із повідомленням про скоєння злочину до міліціонерів звернулася 37-річна місцева мешканка одного з сіл району. Жінка розповіла, що відносно її дев’ятирічної доньки вчинив розпусні дії односельчанин.

Як розповів заступник начальника Чортківського райвідділу внутрішніх справ Віктор Василик, дівчинка поверталася додому з крамниці, коли зловмисник раптово потягнув її у хащі. Чоловік примусив жертву роздягнутися та став вчиняти розпусні дії з дитиною. Однак розбещувача помітив мешканець села й забив тривогу. Той утік, а перелякану дитину повернули додому.

Працівники міліції затримали цього чоловіка. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінально кодексу України. Вирішується питання про обрання проти правопорушника запобіжного заходу — арешт.

Встановили правоохоронці причетність до скоєння аналогічного кримінального правопорушення ще одного 24-го мешканця району. Молодик розбещував 12-річну односельчанку. Зловмисник вчинив протиправні дії з малолітньою на березі річки неподалік села, куди дівчинка прийшла скупатися. Про це дитина розповіла батькам, а вони звернулися в міліцію. Правоохоронці розшукали зловмисника. Той у скоєному зізнався.

Цей факт правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування злочинів. За вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку розпочато кримінальне провадження. Триває слідство, повідомляють у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: