На Тернопільщині відбувся чемпіонат області з карате

Опубліковано:
10 Жовтня, 2016 о 16:43

У м. Тернопіль відбувся відкритий чемпіонат Тернопільської області з кіокушин-кан карате, на який прибуло 120 спортсменів не лише з Тернопільщини, а й з довколишніх областей. Зокрема, зі Львова, Хмельницького, Косова, Івано-Франківська, Мукачевого, Нововолинська. Дві команди на змагання виставили Броди, – пише UAZMI.

 



Бродівський дитячо-юнацький центр кіокушин карате був представлений 9 спортсменами. За юними вихованцями сенсея Михайла Чунгіна 5 золотих нагород, 1 срібна нагорода та 2 бронзових відзнаки: переможцями турніру стали – Матвій Нечипоренко, Олександр Фещук, Ярослав Нечипоренко, Юлія Бур та Олена Ольшанецька. Друге місце на чемпіонаті Тернопільщини завоював юний бродівчанин Дмитро Янкевич, а бронза дісталася Юлії Литвиненко та Максиму Галію. Заохочувальним призом організаторів змагань «За Волю до перемоги» нагороджений юний бродівчанин Маркіян Бакай. Про це сьогодні, 7 жовтня, повідомив власкор ІА ZIK з посиланням на тренера юних каратистів Михайла Чунгіна.

 

Непогано виступили вихованці іншого бродівського спортивного клубу «Сайфа» під керівництвом тренера Миколи Федорчука та інструктора Андрія Бугая – завоювавши 4 золотих нагороди (Артем Петролюк, Олександр Паньковецький, Дмитро Ішков і Яна Романюк) та 1 бронзову відзнаку (Давид Кашуба).

 

За добру підготовку спортсменів і майстерність відзначено наставників бродівських каратистів. Зокрема, сенсей Михайло Чунгін відзначений почесною подякою Тернопільської обласної Федерацієї кіокушин-кан карате за плідну співпрацю та особистий внесок в розвиток карате кіокушин-кан в Тернопільській області, а тренер клубу «Сайфа» Микола Федорчук та інструктор клубу Андрій Бугай відзначені дипломом за популярізацію кіокушин-кан карате та добру підготовку своїх спортсменів. Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами Тернопільської Обласної Федерації кіокушин-кан карате.

 

Попереду на бродівських спортсменів очікують змаганнях ще вищого рівня, зокрема, Кубок України в Мукачевому, чемпіонат Європи в Сербії, чемпіонат Світу в Болгарії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: