На Тернопільщині син до смерті забив неньку

Опубліковано:
6 Червня, 2015 о 08:04

Подія трапилася  у райцентрі Кременець. 56-річний чоловік декілька днів поспіль жорстоко бив 78-річну матір. Від отриманих травм потерпіла згодом  померла.

 



Повідомлення про насильницьку смерть пенсіонерки надійшло до співробітників  Кременецького райвідділу міліції від медиків. Міліціонери встановили – причетним до смерті старенької є її син.

 

Зловживаючи спиртним, чоловік постійно бив матір. Цього разу агресія сина перейшла усі межі. Побив жінку так, що згодом медики виявили на її тілі чисельні тяжкі тілесні ушкодження. А смерть, за попередніми висновками, настала через сильні зовнішні та внутрішні кровотечі.  Тіло пенсіонерки виявив сусід.

 

Підозрюваного затримано згідно статті 208 КПК. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: