На Тернопільщині проведено тренування загону швидкого реагування

Опубліковано:
7 Вересня, 2015 о 12:10

03 вересня 2015 року на базі Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№112), під керівництвом працівників апарату управління, з особовим складом зведеного загону швидкого реагування було проведено тактично-спеціальне навчання з відпрацюванням дій за умовним сигналом оповіщення «Буря-1» на тему: «Планування та проведення операції з відпрацюванню алгоритму дій при груповій непокорі або масових заворушень засуджених силами зведеного загону. Організація управління наявними силами та засобами».

 



Навчання проводились без залучення засуджених та поза межами території, що охороняється.

 

Перед початком тренувань проведено стройовий огляд, перевірено забезпеченість особового складу форменим одягом, спеціальними засобами та засобами індивідуального захисту і активної оборони.

 

Головна задача зведеного загону – в будь-який момент і в найкоротший час виїхати на місце виникнення надзвичайної події, забезпечити належний правопорядок в установах з складною оперативною обстановкою, своєчасне реагування на зміну оперативної обстановки, попередити можливі протиправні дії, забезпечити охорону життя та здоров`я громадян.

 

В ході тренування особовий склад зведеного загону здобував нові та вдосконалював уже отримані знання, навички з тактики дій в типових та екстремальних ситуаціях, виконував різні індивідуальні стройові прийоми зі щитами у захисному спорядженні, дії у складі підрозділу при виникненні надзвичайних подій, вивчали алгоритм дії при ліквідації масових заворушень.

 

Навчання отримали загальну оцінку «добре».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: