На Тернопільщині матір двох немовлят може померти через важку хворобу

Опубліковано:
29 Липня, 2015 о 08:06

Збаражанка Мар’яна Костюк, бореться із важкою хворобою. Вона – матір двох хлопчиків одному з яких 11 місяців та новонародженого, якому лише 10 днів.

 



Лікування Мар’яни обходиться вдень у понад 3 тисячі гривень. Сім’я потребує допомоги.

 

«Друзі, я глибоко ціную кожен прояв волонтерства та можливість об’єднатись навколо спільної цілі, адже разом можна гори перевернути! Зараз також є нагальна потреба об’єднатись задля того, щоб врятувати життя молодої збаражанки Мар’яни Костюк, яка зараз знаходиться у важкому стані в боротьбі з важкою хворобою, вона – матір двох хлопчиків одному з яких 11 місяців та новонародженого, якому лише 10 днів. Мар’яна працювала фельдшером в с. Залужжя також рятуючи життя та здоров’я жителям села. Давайте об’єднаємось заради того, щоб врятувати молоду маму, адже кожна наша молитва, а також кожна гривня може врятувати їй життя. Вартість лікування Мар’яни більше 3000 грн. щоденно, а це для сім’ї непідйомні кошти, – пише у соцмережі Роман Полікровський.

 

 Перерахувати кошти можна на рахунок Укрінбанку на ім’я Пенцак Тетяни Григорівни (мати Мар’яни тел. 0682879625) р/р 26243243619001 або зв’язавшись зі свекрухою Марією Петрівною за тел. 0684219767.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: