На Тернопільщині готові прийняти ще близько 300 переселенців

Опубліковано:
19 Липня, 2015 о 09:12
У Тернопільській області зареєстровано 2601 внутрішньо переміщену особу. Також наша область готова прийняти ще 298 вимушених переселенців.

 

Про це повідомив перший заступник керівника Міжвідомчого обласного координаційного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції  – начальник Управління ДСНС України в області, полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей під час чергового засідання штабу.



 

«У Тернопільській області зареєстровано 2601 внутрішньо переміщену особу. (з них 666 неповнолітніх):АР Крим – 155 осіб; райони проведення АТО – 2446 осіб. Всі прибулі тимчасово розміщені в приватному секторі, об’єктах соціального захисту та готелях області.

 

Також в області готові прийняти ще 298 осіб  у 27 об’єктах державної і комунальної власності, з них: дітей – 175; інвалідів та осіб похилого віку – 105; хворих, що потребують стаціонарного лікування – 18.

 

 Робота щодо зустрічі та соціального забезпечення вимушених переселенців триває та знаходиться на постійному контролі обласного Міжвідомчого координаційного штабу», – йдеться у повідомленні. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: