На Тернопільщині 17-річній дівчині дали 11 років за вбивство

Опубліковано:
21 Серпня, 2015 о 10:21

За вбивство 39-річного чоловіка 17-річної дівчини і її спільникові Тернопільський обласний апеляційний суд присудив по 11 і 13 років тюремного ув’язнення.

За даними правоохоронців, дівчина і її спільник скоїли вбивство на території Тернопільської області на початку червня 2014 року.



На підставі показань очевидців та відео з камер спостереження, встановлених неподалік від місця злочину, на наступний ранок співробітники МВС затримали підозрюваних. Встановлено, що у потерпілого виник конфлікт з нетверезими молодими людьми, коли він увечері повертався додому з роботи. За свідченнями підозрюваних, словесна перепалка перейшла в бійку, чоловіка повалили на землю, били ногами і битою. Вночі його труп виявили випадкові перехожі.

  
За результатами кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 115 КК України, суд визнав винною у вбивстві 17-річну дівчину і засудив її до 11 років ув’язнення, її спільник отримав 13,5 років в’язниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: