На проспекті Бандери в Тернополі – смертельна ДТП (Фото)

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 14:46

Двох пішоходів на “Східному” навпроти магазину “Орбіта” збили у понеділок, 21 вересня, близько 11 год. Чоловік загинув на місці події, а жінку забрали в лікарню, повідомив редакцію 20minut.ua читач Юрій. Наразі правоохоронці розшукують темне авто Honda Accord, водій якої втік з місця ДТП.

Розкидане чоловіче та жіноче взуття і куртку побачила на місці ДТП журналіст 20minut.ua. А за метрів десять від нерегульованого пішохідного переходу стояла швидка, у якій лежав загиблий у аварії чоловік. Недалеко від карети швидкої – BMW з розбитим лобовим склом. 



 

З місця події медики швидко забрали потерпілу в аварії жінку. А от чоловікові намагалися надати меддопомогу медики швидкої, які їхали з іншого виклику якраз попри місце ДТП. 

 

– Ми проїжджали повз і побачили дві швидкі, зупинились. У чоловіка, який лежить у нашій швидкій, повністю поламані ноги, – кажуть медики. – Жінку забрала інша швидка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: