На півтора місяця в Тернополі частково перекриють одну з вулиць

Опубліковано:
9 Червня, 2016 о 11:23

Вулицю Тролейбусну частково перекриють для руху транспорту через ремонтні роботи. Триватимуть вони із 9 червня до 25 липня. Відповідне рішення прийняли під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради 8 червня, повідомляє За Збручем.

 



– Прийняте рішення дозволяє товариству з обмеженою відповідальністю «Техно – Буд – Центр» частково перекрити рух транспортних засобів на ділянці від КП «Тернопільелектротранс» до будинку Тролейбусна, 4А – пояснив Микола Лесів, начальник управління житлово-комунального господарства. Ремонтні роботи триватимуть із 9.06 до 25.07. Повністю дорогу перекривати не будемо, оскільки дорожнє покриття будемо замінювати по смугах. Перекриємо повністю проїзд тільки на пів дня, коли будемо асфальтувати вулицю.

 

Про ремонт на дорозі водіїв попереджатимуть встановлені знаки. Нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт забезпечуватимуть працівники управління патрульної поліції.

 

Ольга Трач

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: