На День міста у Тернополі можна буде прогулятися оновленою набережною

Опубліковано:
27 Серпня, 2015 о 12:20

За кілька днів у Тернополі відкриють оновлену набережну біля тернопільського ставу.

 



Там постелили нову бруківку,  встановили безпечнішу огорожу, влаштували велодоріжки та оновили освітлення.

 

В управлінні ЖКГ кажуть, що родзинкою оновленої набережної стане місце, де освячуватимуть воду. Зараз над його впорядкуванням працюють місцеві архітектори та дизайнери. Там буде унікальний хрест, постамент якого облаштовують мозаїкою з беганіту.

 

«Ми зараз закінчуємо реконструкцію набережної тернопільського ставу. Буквально за кілька днів тернополяни матимуть можливість прогулятись по новій набережній. Ремонт набережної від «Надставної церкви» і до «Острівка кохання» тривав близько 4-х років. Як на мене, це важлива подія для міста, оскільки набережну ніхто не ремонтував близько 40 років», –  розповів заступник міського голови Владислав Стемковський.

 

Владислав Стемковський також зауважив, що  після ремонту набережної від «Надставної церкви» до «Острівка кохання» візьмуться за ремонт ділянки в сторону пивзаводу. Там укріплюватимуть берег, ремонтуватимуть дорожнє покриття та зроблять благоустрій території.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: