На Тернопільщині триває реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті

Опубліковано:
3 Квітня, 2024
Юрій Шайнюк.
Юрій Шайнюк. Фото з відкритих джерел.

На Тернопільщині триває реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. Вона розпочалася з 14 березня і завершиться 11 квітня. Як і в попередні два роки, це буде  комп’ютерне онлайн-тестування. Про це розповів відповідальний за зовнішнє незалежне оцінювання на Тернопільщині Юрій Шайнюк.

«Реєстрація на НМТ–2024 проходить в безпаперовій формі, подати заявку можна онлайн з будь-якого місця перебування. Для цього потрібно скористатися спеціальним сервісом. Варто дотримуватися інструкцій сервісу та послідовно виконувати в персональному кабінеті такі кроки: увести особисті дані, підтвердити їх шляхом завантаження реєстраційних документів і надіслати все це на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши на відповідну кнопку в сервісі», – каже Юрій Шайнюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #НМТ, #тести
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: