Міжнародна торгова палата відзначила тернополян у Києві

Опубліковано:
9 Вересня, 2015 о 12:12

4 вересня 2015 в Українському домі з нагоди Дня підприємця відбувся Національний форум ICC Ukraine. Цього року Форум проходив під гаслом «Інвестуйте у майбутнє України» і включав урочисту, ділову та соціально спрямовану складові.

 



У Національному форумі взяли участь заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України Руслан Корж, Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна, народний депутат України, Голова підкомітету з питань євроатлантичного співробітництва та євроінтеграції Комітету у закордонних справах Верховної Ради України Світлана Заліщук. А також лідери провідних міжнародних неурядових організацій, керівники українських та іноземних підприємств, представники дипломатичного корпусу.

 

По завершенні офіційної частини Форуму відбулись В2В зустрічі вітчизняних підприємців з потенційними партнерами з інших країн світу. Торгові аташе і бізнес-асоціації країн, підприємці яких прагнуть встановлення довготривалих економічних зв’язків з Україною, презентували українським компаніям інформацію про  економічний потенціал та умови і особливості ведення бізнесу в їхніх країнах.

 

Під час Форуму Міжнародна торгова палата нагородила ряд підприємців за активну участь в розвитку підприємництва, серед яких тернопільський бізнесмен, генеральний директор ТОВ “ПФВ ЕЛЕКТРОСВІТ” Ігор Поліщук і віце-президент з питань регіонального співробітництва Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура. А також за активну співпрацю та сприяння залучення іноземних інвестицій в Україну радника Донецької ОДА Руслана Кулика.

 

В рамках Національного форуму відбувся й доброчинний концерт за участю Анастасії Приходько, Злати Огневич, Інеш,Марії Яремчук, Віктора Павліка та інших.

 

Усі кошти, зібрані під час концерту, спрямовані на довгострокові відрядження лікарів-добровольців до постраждалих районів Донецької та Луганської областей для надання допомоги дітям та придбання медичних препаратів і обладнання для дитячих лікарень регіону.

 

Відомі українські виконавці — учасники концерту перерахували свій гонорар на реалізацію проекту. Крім того, близько 100 дітей взяли безпосередню участь у концерті та отримали подарунки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: