Арсен Магега родом з Чорткова. Народився у 2001 році на День усіх закоханих. Мабуть, тому у нього надзвичайно розвинене почуття прекрасного. Змалку відвідував танцювальний гурток, цікавився останніми тенденціями в моді. Аж якось потрапив у модельну школу…

 



«Усе почалось тоді, коли ми з мамою поїхали до родичів в Коломию. Там довідався про те, що в місті є модельна школа “Ls Models”. Мій брат її відвідував і порадив мені. Я й погодився. До школи вступив без проблем. Звісно, спочатку було дуже важко», – з усмішкою пригадав Арсен.

 

Та хлопець впевнено йшов до своєї мети. У цьому йому допомагала мама Наталя.

 

«Мама двічі на тиждень возила мене на заняття з Чорткова до Коломиї. Жодного разу я не чув від неї докорів. Вона завжди підтримувала і вірила в мене», – тихо мовив юнак.

 

У модельній школі Арсен провчився два роки. Після її закінчення взяв участь у Міжнародному конкурсі «Скарби нації» у Чехії. Там здобув титули: “BEST MODEL OF FASHION SHOW” “BEST DANCE PERFORMANCE ABSOLUTE” “BEST MODEL MAN”.

 

Опісля взяв участь в “Top-point 2014″, де посів призові місця в номінаціях: «Подіум-модель» – 1 премія, «Фото-модель» – 2 премія і здобув титул “Інтернет-модель 2014″.

 

«Тоді я взяв участь в телевізійному проекті “Зимовий бал”, отримав гран-прі “Принц балу”. Також побував на Міжнародному фестивалі “Різдвяний Янгол” в Польші, там здобув титул “Золотий янгол”. Позмагався на конкурсі “Модний квартал” в Полтаві, де здобув титули “Юна модель 2015″ в номінації «Відкриття року, категорія Е». Брав участь у конкурсі “Міні місс і міні містер України 2015″, там здобув титул “Міні містер України 2015″, – розповів Арсен.

 

Згодом він отримав звання «Найстильніший українець». На хлопця чекало ще безліч різних конкурсів, нагород, призових місць. Він не лише ходив по подіуму, а й танцював. Його підтримували представники галузі моди з різних міст України. Та чомусь лише Тернополю до талановитого юнака було байдуже. Проте Арсен не зважав і йшов далі. Аж якось доля завела його на Міжнародний конкурс «Містер світу 2015», в якому брали участь майже 60 конкурсантів.

 

«Мені досі не віриться, що я там переміг. Пишаюся, що здобув титули: “Mister World Junior 2015″, “Mister Talent”, “Best Of The Best”, – сором’язливо сказав Арсен.

 

Ось такий він – містер світу. Вчиться у звичайнісінькій школі в місті Чортків, грає футбол, залицяється до дівчат та мріє стати режисером.

 

«Хочу висловити щиру подяку своїй матусі, рідним, друзям, які мене підтримували і радіють разом зі мною. А також вдячний рідній школі №2, зокрема, класному керівнику Світлані Валеріївні Міщенко за підтримку та терпіння», – завершив розмову Арсен Магега.

 

Зоряна ДЕРКАЧ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: