Міський голова особисто перевіряє стан ремонту покрівель

Опубліковано:
27 Вересня, 2016 о 12:13

26 вересня, під час традиційного ранкового об’їзду міста, очільник Тернополя Сергій Надал побував на вул. Малишка, 1.  Там триває ремонт даху.

 



За словами міського голови, раніше мешканці цього будинку скаржилися на протікання покрівлі, тому міська рада прийняла рішення зробити там капітальний ремонт із заміною шиферу на металочерепицю.

 

– Зараз там тривають роботи по ремонту даху. Раніше ми отримували скарги від мешканців даного будинку щодо протікання покрівлі тому враховуючи скарги тернополян було прийняте рішення виділити кошти і зробити капітальний ремонт даху.  Наразі дах з старого шиферу повністю замінений на металочерепицю, завершуються роботи по гідроізоляції. Ремонт завершать в межах двох тижнів, – розповів Сергій Надал.

 

Додамо, що у місті також триває ремонт покрівель на вул. Малишка, 1, вул. Бр.Бойчуків, 7 та бул. Т.Шевченка, 33. А загалом цього року вже капітально відремонтували 24 покрівлі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: