Мешканець Тернопільщини повідомив СБУ про схованку зі зброєю

Опубліковано:
17 Липня, 2015 о 10:09

Завдяки інформації, що надійшла на телефон довіри Управління СБУ в Тернопільській області, правоохоронці вилучили зі схованки на околиці села Чистилів Тернопільського району гранату Ф-1  та значну кількість набоїв  калібру 5,45 мм і 9 мм. Слідчими міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 



Тривають слідчі дії. Встановлюються обставини надходження засобів ураження у відкритий обіг та особи, причетні до цього.

 

Служба безпеки України висловлює вдячність жителям Тернопільщини за небайдужість та пильність. Нагадуємо, що громадяни, котрі володіють інформацією про підготовку або вчинення злочинів, віднесених до компетенції СБУ, можуть цілодобово повідомити про це на гарячу лінію callcenter@ssu.gov.ua  та звертатися на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області (0352) 52-90-00 або (067) 352-31-00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: