Куряча тушонка з чотирьох інгредієнтів, яка не залишить вас голодними підчас відключень світла

Опубліковано:
3 Грудня, 2024 о 16:11
Куряча тушонка
Ілюстративне фото з мережі.

Ця домашня куряча тушонка – універсальна заготовка, яка знайде застосування в багатьох стравах, і не залишить вас голодними підчас відключень світла узимку. Готується просто та швидко!

Здивуйте своїх рідних смачною м’ясною стравою, приготованою з чотирьох основних продуктів.



Інгредієнти

  • Курка – 2 кг.
  • Чорний перець горошком – 20 шт.
  • Сіль – 20 г.
  • Лавровий лист – 4 шт.
Куряча тушонка
Ілюстративне фото з мережі.

Приготування

  1. Спочатку зніміть шкірку з курки. Потім дрібно поріжте м’ясо і відокремте його від кісток. Складіть м’ясо в миску, посоліть, поперчіть і гарненько перемішайте. Дайте м’ясу постояти в холодильнику приблизно 40 хвилин, щоб промаринуватися.
  2. Спочатку ретельно вимийте банки. Після цього простерилізуйте їх, щоб знищити всі бактерії. Так ви зможете бути впевнені, що ваша тушонка довго зберігатиметься.
  3. Перш ніж викладати курку, покладіть на дно кожної банки по 10 горошин чорного перцю та 2 лаврові листочки. Це додасть вашій тушонці особливого смаку.
  4. Не утрамбовуйте м’ясо занадто щільно, щоб у банках залишилося трохи вільного місця. Це необхідно для того, щоб під час стерилізації все м’ясо прогрілося.
  5. Після того, як ви заповнили банки, поставте їх у холодну духовку. Встановіть температуру на 150 градусів за Цельсієм і готуйте протягом 4.5 годин.
  6. Коли час сплине, не поспішайте діставати банки. Залиште їх у вимкненій духовці ще на півгодини. За цей час вони поступово охолонуть, і банки не тріснуть від різкого перепаду температури.
  7. Коли банки трохи охолонуть, вийміть їх з духовки. Швидко закрутіть стерилізованими кришками і переверніть догори дном. Якщо десь з’явиться рідина, значить, банка не закручена достатньо щільно.

Тепер у вас є власний запас смачної та поживної тушонки. Вона стане в нагоді як для щоденного меню, так і для непередбачених ситуацій, таких як відключення електроенергії.

Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #рецепт, #рецепти
Коментарі





Інтерв'ю
«Чотири доби пекла, але ми позиції втримали», – захисник з Тернополя Джагер
14:15, 30 Листопада, 2024

«Чотири доби пекла, але ми позиції втримали», – захисник з Тернополя Джагер

ТОП новини тернопільщини: