Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Корупція в Законі
Корупційні гроші. Фото з відкритих джерел.

Теза про те, що 24 лютого 2022 року зупинив наступ московитих на Україну неймовірний дух українців, увійшла в історію всіх війн.

Мотивація українців продемонструвала усьому світу незламність перед ворогом, і спричинила ще більшу допомогу наших західних партнерів. Ми продовжуємо цю боротьбу, і повернемо ще більшу мотивацію бити ворога.



Для того, щоб мотивація української нації відновилася і не згасла, потрібно впровадити в Україні справедливість. Ті хлопці і дівчата, які на передовій б’ються, у тому числі, і за благословенну Україну, де торжествує справедливість.

А що ж відбувається в Україні з впровадженням справедливості і відновлення мотивації?

На сьогодні, у парламенті знаходиться три законопроєкти про, так зване, «економічне бронювання». Згідно з цим законом, якщо у тебе є гроші, то ти можеш зробити собі бронь. Тобто, Василь і Микола з невеличкого містечка чи села, дохід яких не дозволяє заплатити за бронь, відповідно підуть воювати. А Вова і Петро, які мають великі гроші, відкупляться від того, щоб не виконувати свій конституційний обов’язок.

Весь час згадую 2014 рік, коли я воював у Дебальцево і був першим екс-нардепом України у складі Збройних Сил України. Пам’ятаю побратима з позивним «Чуб», який мені говорив: «Пало Іванович, Вам не треба стріляти, Вам не треба бити московитих, а просто бути разом з нами, бо це найбільша мотивація і розуміння того, що всі ми – рівні: з села і міста, з грошима і без». Здавалось б, що прийняття таких законопроєктів проб’є дно. Але тут влада на чолі з протермінованим Зе-Єрмаком знизу постукали – у першому читанні прийняли законопроєкт № 11340 про узаконення корупції. Згідно з цим законопроєктом, від корупційних дій можна буде відкупитися. Фактично, це «узаконення корупції» в Україні.

Пам’ятаю, як один прокурор пояснював, як працює прокуратура. Він говорив, що спочатку ти працюєш на хабар, щоб відкупитися від судді, а потім – заробляєш собі на добре життя. І, заробивши на добре життя, тікаєш з прокуратури і хочеш, щоб про тебе забули.

Всі чомусь забули, що один із ключових елементів прийняття України в ЄС чи НАТО – це зменшення рівня корупції в українських інституціях. І в цей час, протермінований Зе-Єрмак говорять, чого це ви до нас приколупалися? Мовляв, корупція є скрізь. Так, звісно є корупція, тільки рівні зовсім інші. Сьогодні в Україні всепоглинаюча корупція. І здавалося б, щоб зробити ефективними НАБУ, САП, прийняти закони, які б унеможливлювали корупційні дії, протермінований через своїх слуг у Верховній Раді, вирішили її узаконити.

Ті люди, які продовжують підтримувати оцю протерміновану владу, мають чітко усвідомити: з такими законами, які вони приймають, Україні не бачити ані ЄС, ані НАТО. І не треба за це дорікати нашим західним партнерам. Європейські країни хочуть мати шляхетних партнерів у своїй компанії, бо їм вистачає Орбана, Фіцо, специфічного Ердогана. І для того, щоб говорити про ЄС та НАТО, потрібно навести лад у своєму домі.

Очікувати від цих руйнівників держави Україна, я нічого не очікую. У мене переконання – влада робить усе для того, щоб держави і української нації не було.

Цей пост пишу не для того, щоб критикувати владу. Бо їм наша критика не цікава. Бо у них тільки хуцпа – зверхність, нахабність, цинізм. Хочу вчергове звернутися до тих людей, які ще хоч якісь сподівання покладають на протерміновану владу.

Дорогі українці, подумайте про майбутнє своє та своїх нащадків, подумайте про тих хлопців і дівчат, які гинуть на передовій. Що ще мають зробити ці особи, для того, щоб ви зрозуміли: українці для них чужі. Для цієї влади є три складових: мамона (гроші, багатство), аплодисменти і виконати завдання тих, хто їх привів до влади в Україні. Допоки українці це не зрозуміють, то такі ідеологеми будуть реалізовані у парламенті, перемовинах, діях, промовах. І продовжуючи підтримувати наративи Зе-Єрмака, ви знищити самих себе. Не рубайте сучок, на якому ми сидимо

Переможемо.

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціальна мережа
Теги: #блог, #корупція, #павло жебрівський
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: