Єдиний храм УПЦ Київського патріархату у Росії знищать за рішенням суду

Опубліковано:
6 Жовтня, 2016 о 20:23

Московський обласний суд ухвалив рішення знести Свято-Троїцький храм Богородської єпархії, який є єдиним храмом УПЦ КП на території Росії, – повідомляє УНІАН.

 



Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив єромонах Святослав Скороход.

 

…Московський обласний суд виніс рішення за нашим Апеляційним позовом. З третього жовтня 2016 р. вступає в силу остаточний вирок в знесенні нашого Свято-Троїцького храму в м. Ногінську Московської області, задовільнивши позивача, Адмiнicтрацiю Ногiнського району (а по сутi Московську Патрiархiю) ,та рішення першої судової інстанції Ногінського міського суду”, – йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, храм буде знесений в 4-місячний термін за рахунок єпархії.

 

“Все українське систематичне підчищається і нищиться: сьогодні резонансне рішення по знесенню храму, до того закриття української бібліотеки та ліквідування єдиної централізованої української організації “Український Конгрес Росії”, – резюмував Скороход.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: