Тернопільський обласний драматичний театр поповнився двома заслуженими артистами України. Державні нагороди під час закриття традиційного фестивалю «Тернопільські театральні вечори» вручили голова обласної державної адміністрації – Степан Барна та голова обласної ради – Віктор Овчарук. Про це пише Номер Один.

 



Новий рубіж у кар’єрі вз`яли: Микола Бажанов та Андрій Малінович. Обоє працюють у Тернопільському драмтеатрі близько двох десятків років, і є першими випускниками в місті за цією спеціальністю. Про досягнення своїх колишніх учнів – ділиться враженнями народний артист України В’ячеслав Хім`як.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені випадково відкрили «шосте чуття» людини

 

Андрій Малінович – лауреат численних театральних фестивалів, зіграв понад півсотні ролей, в тому числі й головну роль у кінострічці «Один у полі воїн». Глядачам відомий, як Юрко з «Гуцулки Ксені», Хлєстаков з «Ревізора», офіцер з «Циганського барона», Шекспірівський Ромео та у багатьох інших амплуа.

 

Микола Бажанов – кілька разів отримував нагороди за кращу чоловічу роль. У 2014 році його режисерська робота здобула другу премію на фестивалі «Тернопільські театральні вечори». Нині вистава «Занадто одружений таксист» продовжує збирати велику кількість глядачів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: