До бюджету Тернопільщини прокуратура повернула 500 тис грн

Опубліковано:
24 Вересня, 2015 о 16:12

Органи прокуратури області постійно вживають заходи представницького характеру з метою захисту інтересів держави, у тому числі – щодо відшкодування спричиненої кримінальними правопорушеннями шкоди.

 



Як повідомив прокурор Монастириського району Дмитро Хомкович, вироком суду жителя сусіднього району визнано винним у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої троє потерпілих отримали травми різного ступеня тяжкості.

 

Окрім притягнення винуватця автопригоди до кримінальної відповідальності, прокуратурою району пред’явлено до суду позов з вимогою стягнути із засудженого понесені лікувальним закладом витрати на стаціонарне лікування потерпілих від злочину.    

 

Монастириський районний суд задоволив позов прокуратури у повному обсязі та зобов’язав винуватця ДТП сплатити до місцевого бюджету кошти у сумі майже 15 тис. грн.

 

Загалом упродовж поточного року за позовами прокурорів до бюджету відшкодовано майже 500 тис. грн. шкоди, спричиненої кримінальними правопорушеннями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: