Діти тернопільських бійців АТО вирушили на відпочинок у Хорватію

Опубліковано:
7 Серпня, 2015 о 18:46

Діти військовослужбовців, які несуть службу у зоні АТО, відправили 7 серпня на відпочинок у Республіку Хорватію. 44 дитини протягом 12 днів діти відпочиватимуть на узбережжі Адріатичного моря на острові Хвар, а також побувають у портовому  місті Старий Град, яке розташоване  в західній частині острова.

  



Поїздка відбувається у рамках програми оздоровлення дітей учасників АТО. Організацією виїздів за кордон займається робоча група при обласній державній адміністрації, керівником якої є тимчасово виконувач обов’язків керівника апарату Віктор Шумада.

  

Він переконаний, що відпочинок дітей буде внеском у те, щоб батьки почували себе більш впевнено та спокійно.

  

«Ми вдячні нашим іноземним парнерам, які не тільки підтримують нас, а й допомагають вирішити низку проблем, – зауважив Віктор Володимирович. – Ні для кого не секрет, як непросто у сьогоднішніх умовах організувати відпочинок дітей. Однак за кордоном є організації та спільноти, які готові нам у цьому сприяти. Діти військовослужбовців вже побували Польщі, Угорщині, Сербії. Однак робота продовжується. Якщо буде можливість, відправлятимемо дітей за кордон і надалі».

 

 Програма поїдки досить насичена, кажуть організатори. Вона дозволить відпочити і морально, і фізично. До того ж це чудова нагода розповісти про нашу країну, представити її культуру і традиції.

 

«Нехай бійці, які відстоюють незалежну Україну, знають, що ми – з ними, що про їхніх дітей дбають», – констатував Віктор Шумада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: