Депутати Тернопільської міської ради проїхались містом на велосипедах

Опубліковано:
23 Вересня, 2016 о 09:14

У Тернополі триває «Європейський тиждень мобільності». У рамках цих заходів декілька депутатів міської та обласної рад, а також працівники міської ради провели велозаїзд вулицями Тернополя.

 



– Ми зробимо символічний велозаїзд центром міста, щоб показати місцевими жителям, що велосипед можна використовувати як звичайний і доволі зручний вид транспорту для пересування по місту, – розповідає організатор заходу, активіст «ВелоТернопіль» Юрій Суходоляк. – Можливо, через погоду сьогодні депутатів мало, проте «Європейський тиждень мобільності» – це щорічна практика, тому надіюся, що до наступних заходів долучиться більше людей.

 

Серед учасників велозаїзду був й заступник міського голови Леонід Бицюра. Він зізнається, що велосипедом користується не часто.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Босяки з Тернополя, які підкорюють усю Україну, уже 70 днів в дорозі

 

– Використовуючи велосипед під час заїзду, зрозумів чимало проблем, які є у місті для велосипедистів, зокрема доступність деяких місць. Тому будемо враховувати усе це у роботі, – каже Леонід Бицюра. – Вважаю, що використання велосипеду – це дуже корисно, адже у місті буде менше автомобільних заторів, при цьому люди, які користуються велосипедами, покращують своє здоров’я.

 

Довідка: «Європейський тиждень мобільності» – загальноєвропейська ініціатива, яка спрямована на покращення навколишнього середовища. Метою цього заходу є акцентування уваги на зменшенні використання приватних автомобілів та пропагування використання велосипедів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: