Депутати облради не схвалили план об’єднання територіальних громад

Опубліковано:
13 Серпня, 2015 о 15:49

Сьогодні депутати зібралися на 4 пленарне засідання 52 сесії обласної ради. Спочатку кілька разів не могли набрати кворуму, реєструвалося то 55, то 54 депутати, та потім таки зійшлося їх 61 і засідання розпочали. Серед 62 питань, які були на порядку денному чи не найважливішим було ухвалення перспективного плану формування територій громад Тернопільської області, проте це питання було провальним. Хоча в області вже є проекти створення 29 громад,  питання викликало дискусію і народні обранці таки не дійшли згоди щодо прийняття проекту. Депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Тернопільської обласної ради п’ятого скликання, обраного на позачергових виборах 15 березня 2009 року, Камінського Володимира Володимировича.

 



Крім того на сесії внесли зміни до обласного бюджету, якими передбачено майже два мільйони гривень  на будівництво чи придбання житла для сімей військовослужбовців, полеглих у зоні АТО, та постраждалих (інвалідів І-ІІ групи).  Майже 26 мільйонів виділили на завершення ремонту та реконструкції  Тернопільського обласного перинатального центру “Мати і дитина”, 5 мільйонів надали на добудову обласного архіву.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: