«День району» нещодавно відбувся у Бережанах

Опубліковано:
20 Серпня, 2015 о 15:44

Фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області на чолі з заступником відомства Надією Лопатинською нещодавно відвідали Бережани в рамках проведення «Дня району».

 



Захід розпочався у Бережанському відділенні Козівської ОДПІ із зустрічі з журналістами місцевої преси та радіо. Учасники обговорили актуальні зміни податкової системи та важливість висвітлення необхідної для платників інформації. Особливу увагу під час дискусії приділили обговоренню перспектив розвитку бізнесу в районі, способи залучення інвестицій, зменшення податкового навантаження та спрощення подання звітності, зростання надходжень до місцевих бюджетів тощо.

 

Одразу після цього в актовій залі Бережанської РДА фахівці фіскальної служби зустрілись із представниками місцевого бізнесу, а також провели семінар для бухгалтерів та підприємців краю, де спеціалісти роз’яснювали особливості застосування касових апаратів для платників єдиного податку, необхідність та позитивний вплив від функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, можливість і правила використання на підприємствах понижуючого коефіцієнта при сплаті єдиного соціального внеску та інше.

 

«Вітчизняна податкова система потребує суттєвих і важливих змін. Новації, які були введені протягом цього року, вже дають позитивні результати, що говорить про правильність напрямку сучасного розвитку і руху держави, – зазначила Надія Лопатинська. – Сьогодні під час заходу провідні спеціалісти фіскальної служби будуть відповідати на усі запитання та намагатимуться донести до присутніх ту важливу інформацію, яка дозволить громаді якомога легше адаптуватися до необхідних реформ».  

 

Крім того, в ході «Дня району» відбулась робоча зустріч керівництва ГУ ДФС у Тернопільській області та Бережанського відділення Козівської ОДПІ з представниками влади району. Державні службовці обговорили питання щодо посилення співпраці між владою та бізнесом, напрямків стимулювання розвитку малого і середнього підприємництва в районі, легалізації та збільшення розміру заробітної плати, а також інші важливі соціально-економічні аспекти життя громадян Бережанщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: