«День дисципліни» у Чортківському СІЗО

Опубліковано:
3 Серпня, 2015 о 19:05

31 липня 2015 року у Чортківській установі виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 26) проведено «День дисципліни».

 



Профілактично-виховні заходи розпочато із виступу начальника сектору по роботі з персоналом установи майора внутрішньої служби Руслани Алєксєєвої, яка довела до присутніх інформацію про загальний стан дисципліни із наведен- ням статистичних даних; огляд «Про стан попередження надзвичайних подій та правопорушень, вчинених персоналом ДКВС України у 1-му півріччі 2015 року»; інформаційно-аналітичну довідку Державної служби України з надзвичайних ситуацій про надзвичайні події в Україні за місяць; оперативну інформацію  Державної автомобільної інспекції МВС України, інші вказівки та спецповідомлення про надзвичайні подій за участю персоналу ДКВС України.

 

 З метою набуття персоналом установи психологічних знань та вмінь, для своєчасної протидії «психологічним маніпуляціям» зі сторони засуджених та увязнених, які утримуються в установі, психологом по роботі з персоналом Михайлом Шуригайлом проведено додаткове заняття на тему: «Професійна деформація – як передумова виникнення психологічних маніпуляцій відносно персоналу ДКВС України».

 

Після чого здійснено перегляд документального фільму «Психологічні техніки: зрозумій, обмани, застав». Персоналу вручено «Памятки алгоритму дій працівника ДКВС України у випадках психологічних маніпуляцій, техніки активного та пасивного антиманіпуляційного захисту».

 

Начальник установи Володимир Заверуха наголосив присутнім на суворе дотримання заходів безпеки поводження з вогнепальною зброєю, порядок зберігання та перевірки черговими помічниками начальника УВП  наявності зброї, боєприпасів, спеціальних засобів, військового майна, яке зберігається в кімнаті зберігання зброї, забезпечення належного пропускного режиму на територію УВП, перевірку документів, проведення якісного та належного огляду речей з метою недопущення потрапляння заборонених речей та предметів на режимну територію установи.   

 

 Крім цього, проведено стройовий огляд осіб рядового та начальницького складу, в ході якого перевірено наявність службових посвідчень, стан форми одягу та загальний зовнішній вигляд співробітників.

 

Руслана Алєксєєва,

Начальник сектору по роботі з персоналом Чортківської установи  виконання покарань (№ 26)                                                              

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: