16 серпня на території замку Гольських у Чорткові відбудеться замковий фестиваль. У програмі заходу діятиме: Театральна сцена, на котрій виступатимуть лицарі, відбудуться танцювальні майстер-класи, читання віршів, прози, презентація книжок. Дійство завершить виступ українського гурту –«Kozak System».

 



В ході фестивалю відбуватиметься фотовиставка «Чортків у об’єктиві», свою продукцію представлять та запропонують гостям видавництва та книгарні. Поряд з презентацією та продажем книг, працюватиме аніматор-казкар.

 

Впродовж усього фестивалю на території замку працюватимуть художники-карикатуристи.

 

Учасниками мистецького дійства буде створене «Дерево бажань». На території чортківського замку діятиме «Приймальня пана Гольського». Він прийматиме гостей фестивалю та пропонуватиме залишити відгуки у своїй старій книзі скарг та пропозицій, – пише Доба.

 

На усіх дівчат чекає акція «Заплети стрічку у косу». Перукарі за символічну плату заплітатимуть бажаючим дівчатам синьо-жовті стрічки у волосся.

 

Впродовж усього фестивального дня відбуватиметься продаж сувенірів, вишитих сережок та браслетів, стрільба з луків, гра у «Дартс» та багато іншого.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: