Через саботаж голів райдержадміністрацій на Тернопільщині «провалили» мобілізацію

Опубліковано:
18 Серпня, 2015 о 08:28
Вчора, 17 серпня, закінчилася шоста хвиля мобілізації.

 



Як зазначив під час відео наради, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Ігор Романовський, станом на 17 серпня показник виконання найвищий у Підволочиському районі – 100 %, а також у Зборівському (85,7%) Теребовлянському (82,4%) та Лановецькому (67,3 %) районах.

 

Як поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський, є низка районів, які не виконують завдань щодо поставки техніки. «В першу чергу – це Бучацький, Борщівський райони», – наголосив Володимир Катинський.

 

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна назвав такий низький показник виконання плану мобілізації – саботажем з боку керівників районних рад

 

«Прошу голів райдержадміністрацій відповідально поставитися до виконання завдань, – наголосив очільник краю. – Показники виконання мобілізаційних завдань менше 50% – це не що інше, як саботаж. Тому за результатами роботи керівників районів буде зроблено висновки і вжито певні міри».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: