Жителям Тернопільщини радять готуватися до холодів. Від середи в області суттєво похолоднішає. Температура повітря знизиться до шести градусів тепла. Також передбачають дощі.

 



Найближчої доби на Тернопільщині метеорологи передбачають теплу погоду. Вдень температура повітря підвищуватиметься до двадцяти двох градусів тепла. Однак до холодної погоди радять бути готовим вже цієї середи.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З провалини у дорозі в центрі Тернополя уже «проростають» дерева

 

«До четвертого жовтня передбачається тепла погода. Температура повітря: вночі 10 – 12 градусів тепла; вдень 20 – 22 градуси тепла. Місцями по області можливі невеликі дощі. Вітер південно-східний 5 – 10 метрів за секунду. З п’ятого жовтня погодні умови в області зумовлюватиме вплив вологих повітряних мас. Відтак очікуємо похолодання. Суттєво знизиться температура повітря. Середньодобовий рівень – 8 градусів тепла. Також по всій території регіону передбачаються опади: місцями сильні дощі», – розповідають в обласному гідрометеоцентрі.

 

За попередніми прогнозами метеорологів, жовтень буде багатим на опади. Також у цьому місяці може випасти перший сніг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: