Блогери провели вражаючий експеримент на толерантність росіян (Відео)

Опубліковано:
21 Серпня, 2015 о 07:09

Московські блогери провели експеримент на толерантість росіян. Блогери вирішили перевірити, як відреагують люди на абсолютно відкриті одностатеві стосунки серед дівчат.

 



Минулого місяця ChebuRussiaTV перевіряли, як москвичі реагують на геїів. Хлопці пройшлися центром міста, тримаючись за руки. Москвичі сприйняли молодих людей агресивно. Люди викрикували різні образи в бік хлопців, а деякі навіть намагалися застосувати фізичну силу.

Експеримент відрізняється від попереднього — дівчата не тримались за руки, а цілувалися.

 

Реакція людей була не такою агресивною, як минулого разу. Ніхто не намагався застосувати силу. Проте, здебільшого люди реагували негативно та викрикували різні образи: «Не сходіть з розуму, йдіть за паркан», «Яка гидота!», «….тут діти ходять» і т.п.

 

Але й знайшлися люди, які мали зовсім протилежну думку з цього приводу та підтримали дівчат: «Молодці, дівчата, ви — найкращі!», «Не приховуйте своїх почуттів».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: