Біля новозбудованої школи у с. Соколів вкладають бруківку

Опубліковано:
30 Вересня, 2015 о 15:23

Голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа побував у Соколові для того,  щоб проаналізувати хід робіт на незавершеному будівництві загальносвітньої школи.

 



Стіни у шкільному спортзалі – уже пофарбовані. На даний час проводиться шпаклювання і фарбування стін у навчальних класах на другому поверсі будівлі, які мають бути виконані до кінця тижня. Перед школою – майстри викладають бруківку. За словами працюючих, ці роботи планують завершити за тиждень-півтора.
 

Юрій Ништа поспілкувався із майстрами, оглянув приміщення всередині і прибудинкову територію та відзначив хороші темпи виконання робіт.

 Зазначимо, що спорудження Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів розпочато ще в 1991 році. Школа розрахована на 126 учнів. Через брак коштів у 1996 році будівництво було припинено. Із 2012 року роботи на цьому об’єкті відновлені. Замовником будівництва виступає управління капітального будівництва обласної державної адміністрації, головним підрядником – ТзОВ «Бучацька рембуддільниця». Проте, у 2013 році через відсутність коштів всі ремонтні роботи у школі знову були призупинені.

За сприяння голови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни з метою реалізації завдання Президента України Петра Порошенка та Державної стратегії регіонального розвитку, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 385, метою якої є забезпечення підвищення якості та рівного доступу населення до загальної середньої освіти, зокрема в сільській місцевості, шляхом покращення їх матеріально-технічної бази, Соколівська школа була включена в проект регіольного розвитку як незавершене будівництво та отримала всі шанси у найближчому часі стати для 126 дітей новим шкільним домом.

У 2015 році з державного фонду регіонального розвитку виділено 5 млн гривень, а  також за сприяння голови РДА Юрія Ништи і підтримки депутатів районної ради із районного бюджету було виділено 540 тис. гривень на завершення будівництва.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: