Бережани популяризуватимуть через пошту

Опубліковано:
27 Серпня, 2015 о 19:47

З нагоди 640-річчя першої письмової згадки про Бережани та 485-ї річниці надання місту магдебурзького права виготовлено постійно діючий поштовий штемпель з перевідним датівником «БЕРЕЖАНИ», випущено «Власну марку» та пам’ятну поштову картку. Їх презентація відбулася 24 серпня 2015 року, у День Незалежності України, на площі Ринок. Проект реалізували краєзнавчий музей, Міське товариство Асоціації філателістів України, Міський клуб «Колекціонер» спільно з працівниками ТД УДППЗ «Укрпошта».

 



Перший відбиток зробили: міський голова Володимир Музичка, директор краєзнавчого музею Надія Голод, заступник начальника Центру поштового зв’язку №3 Лариса Яницька (м. Козова) та автор ескізів штемпеля, «Власної марки» та поштової картки, голова клубу «Колекціонер»  – Олександр Караневич. Видання вийшли за підтримки Бережанської міської ради.

 
12

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: