110-річна британка розкрила секрет свого довголіття  –  це віскі

Опубліковано:
24 Вересня, 2016 о 23:13

Грейс Джонс, яку друзі називають «Дивовижна Грейс» – довгожителька із Великої Британії, одна із десяти довгожителів країни, живе у Бродвеї графства Вустершир. 16 вересня їй виповнилося 110 років. На запитання, як їй вдалося дожити до такого віку, жінка відповіла, що секрет її довголіття криється в односолодовому віскі «The Famous Grouse» . «Дивовижна Грейс» вживає його по чарочці  щовечора вже протягом 60 років, передає Metro. Сама Грейс каже: «Я ніколи не пропускаю свою нічну чарочку. Єдине, що я вживаю на ніч – це віскі»

 



Жінка отримала таку пораду від лікаря, коли їй було 50 років. «Мій лікар сказав мені пити віскі, тому що це буде корисно для мого серця. Я досі відчуваю себе, як у 60 років! У мене прекрасне самопочуття. Я сповнена сил. І не маю наміру припиняти пити віскі».  Донька  «Приголомшливої ​​Грейс», 78-річна Дейдра, розповідає, що її мама – незвичайна жінка: «Вона дуже екстраординарна. Вона гламурна, красива і розумна. І ми раді, що вона, як і раніше, з нами».

 

Найстарша жінка Великобританії народилася через п’ять років після смерті королеви Вікторії, пережила 27 прем’єр-міністрів, дві світові війни, свого чоловіка, і до 99 років жила сама, об’єднавшись із рештою сім’ї лише у 2005.

 

Переклад: TeNews

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: