50 причин чому варто відвідати Тернопіль

Опубліковано:
19 Жовтня, 2016 о 10:42

Український блогер Володимир Врублевський визначив 50 причин, чому варто приїхати в Тернопіль. Свої враження від поїздки у “файне місто” він описав на сайті Colorful Travel. Разом із друзями львів’янин приїхав на святкування Дня міста, – пише Доба.

 



Мандрівник склав список місць та вражень, які мають переконати відвідати Тернопіль. Серед них: Тернопільський став, цікаві фасади будинків, що нагадують Барселону, Катедральний собор, драмтеатр, фонтани, сонячне дерево для зарядки телефонів, трьохсторонній годинник, пам’ятник сантехніку,  а також привітні та приємні люди.

 

– Коли багато подорожуєш, то невільно звертаєш увагу на речі, які тебе оточують і з яких складається комфортне життя. Ось такі смітники, схожі я бачив у Європейських містах, зокрема в улюбленій Варшаві, але таких немає у рідному Львові, а в Тернополі є. Тут не копаються безхатченки, не розводять сміттєзвалище навколо, – пише блогер.

 

Володимир Врублевський пише, що Тернопіль – гарне та спокійне місто із хорошими людьми.

 

– Тут можна добре відпочити, розслабитися та забути про метушню великих міст. У «файного» – хороший потенціал, якщо вони все зроблять правильно, то без проблем зможуть конкурувати з туристичними китами.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: