20 березня у Бережанах вшанують пам’ять захисника Донецького аеропорту

Опубліковано:
19 Березня, 2021

20 березня у Бережанах вшанують пам’ять захисника Донецького аеропорту Максима Ридзанича. Про це повідомляють у групі «Волонтерський центр «Бережани»:

«20 березня виповнюється 6 років з дня загибелі воїна-десантника 90-го батальйону, захисника Донецького аеропорту-244, Максима Ридзанич (“Адама”).

20 березня в м. Бережани відбудуться поминальні заходи:

08:00 – Служба Божа за упокій, Храм Св. Володимира ПЦУ.

10:00 – Свічка пам’яті від побратимів та волонтерів (Площа Ринок).

Слава Україні! Героям Слава!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаю, Максиим Володимирович Ридзанич, (позивний «Адам»), – український воїн, спецпризначинець, десантник, старшина Збройних сил України, учасник російсько-української війни, спортсмен, підприємець. Народився 28 грудня 1977 року у селищі Коцюбинське Київської області. Загинув 20 березня 2015 року біля селища Опитне Ясинуватського району Донецької області. під час бойового зіткнення з російськими диверсантами. Вранці, разом із двома бійцями взводу та розвідниками 81-ї бригади виїхав на бойове завдання проти ДРГ противника, яка підібралась до спостережного пункту. Під час обстеження території розділилися на групи. Наймолодший боєць взводу 20-річний Олександр з позивним «Малиш» повідомив по рації, що поранений і бачить поблизу двох диверсантів. Ридзанич пішов на допомогу, і коли наблизився до посадки, його прострілила автоматна черга. Куля зайшла під бронежилет і завдала смертельного поранення у груди. Ще один боєць взводу з позивним «Живчик» дістав поранення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіборг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ридзанич, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: