Делегацію з Республіки Туреччина зустрічали в університеті Тернополя

Опубліковано:
27 Січня, 2021

У Західноукраїнському університеті зустріли Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Туреччина в Україні Ягмура Ахмета Гюльдере.

«Сьогодні ми відкриваємо нову сторінку в історії Західноукраїнського національного університету. Примножуючи славні традиції двох народів – українського та турецького, ми маємо унікальну можливість вітати на теренах класичного університету Тернополя високоповажну делегацію з Республіки Туреччина», – зазначив ректор класичного університету Андрій Крисоватий.

Під час візиту свого візити Посол, спільно із ректором, відкрив Центр сходознавства у навчально-науковому інституті міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина. Також Посол поспілкувався із студентами.

«Я дуже радий завітати до університету, оскільки такі зустрічі з студентською молоддю дозволяють мені почути неординарні та цікаві запитання, які змушують мене замислюватися та удосконалювати свою роботу. – каже Ягмура Ахмета Гюльдере. – Ваш університет дає вам багато можливостей для розвитку, і ваш енергійний ректор вартий похвали за всі цікаві ініціативи, які він започаткував у Західноукраїнському національному університеті. Пан ректор і я обговорили майбутні вектори співпраці між українськими та турецькими університетами, та погодили декілька проєктів, які будуть розвивати співробітництво у сфері освіти. Насправді українці та турки дуже схожі, тому ми зацікавлені у співпраці».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Крисоватий, #Західноукраїнський університет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Посол Туреччини в Україні, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: