Земельна комісія у Тернополі працюватиме, але без Андрія Шкули

Опубліковано:
25 Липня, 2019

Серед питань, які розглядали на 36-тій сесії міської ради, – про склад земельної комісії. Депутат Андрій Шкула, який раніше очолював земельну комісію, звернувся до присутніх з проханням зняти його кандидатуру з головування, – пише 20 хвилин.

– Я прошу вас під час голосування зняти мене з головування земельної комісії. Вважайте, що це самовідвід. Заяву про те, у якій комісії я хочу працювати, напишу до наступної сесії міської ради, – звернувся до залу Андрій Шкула.

Депутати проголосували за персональний склад земельної комісії, уже без депутата Шкули. 34 “за”. 

У соцмережах з’явилися негативні коментарі, що тепер у Тернополі може розпочатися ще більший дерибан землі. 

Сам Андрій Шкула своє рішення прокоментував наступним чином:

“Сьогодні затвердили персональний склад і комісія, після року неіснування, знову є і може діяти. 
Одночасно з голосуванням за комісію я повідомив колег про складання з себе повноважень голови комісії. Відповідний проект рішення буде на наступній сесії. У яку комісію піду, визначаюсь. 
Чому не хочу головувати в земельній? Причини різні. Їх колись,озвучу. Як оцінюю час на посаді голови комісії? Старався працювати якісно та совісно. З комісією лише за останній рік діяльності ми розглянули найбільше питань з поміж усіх комісії, мали найбільше стаціонарних та виїзних засідань, заслухали більше сотні заявників. Вдячний колегам та дякую їм, зокрема, за підтримку ініціатив з блокування питань, що стосувались зелених зон, за демонтаж МАФів, за спільні допрацювання мораторію на виділення зелених зон, за захит парків, за початок процедури інвентаризації всієї землі Тернополя, за збільшення надходжень до бюджету від землекористування, за збільшення прозорості в частині розгляду земельних питань, за створення на сайті ради розділу де кожен може бачити будівельні наміри до початку їх реалізації. Було важко, але є чим пишатись”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Про те, як буде працювати комісія без голови, чи зможе приймати рішення, читайте згодом.

Новий склад земельної комісії: Андрій Артимович, Любомир Балук, Володимир Бліхар, Володимир Гринда, Тарас Серетний, Ліна Прокопів, Роман Торожнюк та Олег Шморгай. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #комісія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шкула
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: