На Тернопільщині, 2643 службовці слідкуватимуть за виборами

Опубліковано:
20 Липня, 2019 о 16:43

В Україні, 21 липня, відбудуться дострокові парламентські вибори. На Тернопільщині, забезпечувати законність проведення виборів будуть не лише працівники поліції, а й нацгвардійці, рятувальники. Загалом, залучено 2643 службовців.

«Прибула до нас підмога з Києва – 120 працівників центрального апарату Нацполіції, 30 курсантів вишів системи МВС. На 1183 виборчих дільницях області нестимуть службу по одному-двох співробітників поліції», — розповідає розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.



На дільницях будуть працювати додаткові слідчо-оперативні групи, вибухотехніка, криміналісти, які виїжджатимуть на повідомлення про замінування чи виявлення якихось небезпечних предметів. В резерві будуть спецпідрозділи поліції. Також, на кожній дільниці організують пожежні пости.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: